Scott Brooks o Bealu: On je jedan od najboljih igrača u ligi

Scott Brooks o Bealu: On je jedan od najboljih igrača u ligi

Glavni trener Washington Wizardsa Scott Brooks ima uvijek lijepe rijači za Bradleyja Beala, njegovog glavnog igrača. U razgovoru za NBC Sports Washington, Brooks je imao još bolje riječi za njega.

On je jedan od najboljih igrača u ligi”, izjavio je Brooks. “All-around igrač, ne samo šuter, jedan je od najboljih u ligi. Njegova igra je tako napredovala u posljednje tri godine. Bolji je iz godine u godinu”, rekao je Brooks.

Postoje trenutci u kojima trebam njega da preuzme utakmicu. Samo kažem, Brad vrijeme je”, nastavio je Brooks.

Brooks nije bio na All-Star utakmici iako je imao briljantne brojke. Zato je Brooks postavio pitanje svim trenerima u ligi: “Ako mislite da on nije All-Star zašto onda stalno šaljete double-team na njega?”

Ove sezone bez Johna Walla Beal ima rekordne brojke. Ukupno 30,5 poena po utakmici, 6,1 asistenciju i 4,2 skoka po utakmici. Prvi put u karijeri ima preko 30 poena po utakmici. Wizardsi igraju bez Walla koji je prošle godine nakon 32 utakmice imao ozljedu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar