Sam Presti: Westbrook je najvažniji igrač u kratkoj povijesti Thundera

Sam Presti: Westbrook je najvažniji igrač u kratkoj povijesti Thundera

Russell Westbrook zaigrat će za drugi klub po prvi puta nakon 11 sezona u momčadi Oklahoma City Thundera. Na draftu su ga četvrtim izborom uzeli Seattle Supersonicsi koji će samo nekoliko dana iza preseliti u Oklahomu. Ostalo je povijest.

Generalni menadžer Thundera, Sam Presti održao je konferenciju za medije povodom Westbrookove razmjene u momčad Houston Rocketsa. Nije štedio riječi hvale za osmerostrukog All-star igrača.

Nedavno smo razgovarali s Russellom o momčadi, njegovoj karijeri i o onome kako on vidi budućnost. Iz tih razgovora zaključili smo da bi neko alternativno rješenje bilo najbolje za njega. Kao rezultat toga, ali i njegove povijesti u ovoj ekipi, zajedno smo iznašli ovo rješenje. Mogućnost da uopće vodimo takve razgovore zajedno s Russellom i njegovim agentom Thadom Foucherom, proizlazi iz dubine našeg odnosa koji smo gradili više od 11 godina.“, rekao je Presti.

Russell Westbrook je najvažniji igrač u kratkoj povijesti Oklahoma City Thundera. Ostavio je neizbrisiv trag u ovoj ekipi, gradu i državi. Nitko od nas nije mogao očekivati da će postati ovakav igrač i svi smo zaista ponosni na ono što je doprinio uspjehu franšize i našeg društva. Russell, njegova supruga Nina i njegovo troje djece zauvijek će biti dio Thunder obitelji. Želimo im samo sreću i uspjeh u budućnosti.“, zaključio je Presti.

Westbrook je 2017. godine osvojio MVP nagradu. Također se pridružio legendarnom Oscaru Robertsonu kao jedina dva igrača koja su sezonu zaključila s triple-double prosjekom. Westbrooku je minula sezona bila treća takva zaredom, što nijednom drugom igraču u povijesti nije pošlo za rukom.

    Ostavite komentar