Russell Westbrook o incidentu: Objasnio sam ocu neke stvari

Russell Westbrook o incidentu: Objasnio sam ocu neke stvari

Preksinoć su Oklahoma City Thunderi poraženi u važnom susretu protiv konkurenta za više mjesto na Zapadu. Bolji su bili Nuggetsi u Denveru rezultatom 121:112. Nikola Jokić bio je briljantan u tom susretu i imao je 36 poena, deset asistencija i devet skokova. Russell Westbrook također je odigrao dobar susret, imao je 22 poena, 14 skokova i devet asistencija, ali i sedam izgubljenih.

No, nije to po čemu se on isticao poslije utakmice. Novinari su ga ispitivali o trenutku kada ga je jedno dijete dodirnulo.

NBA igrači nekada nabace navijačima, sudare se s njima, ima tu i tamo trash talka, ali ako dodirnete igrača samovoljno postoji veliki rizik da ćete biti izbačeni iz dvorane. Takva je situacija bila u susretu protiv Denvera. Naravno dijete nije izbačeno sa susreta, Westbrook je reagirao pristojno, ali je poslije utakmice rekao kako više očekuje od oca tog djeteta.

Udario me. Tako da sam rekao njegovom ocu, ‘budi oprezan, ne možeš pustiti svog sina da udara nepoznate ljude. Ja ne znam njega, on ne zna mene’. Morate kontrolirati svoju djecu

izjavio je Westbrook poslije utakmice.

Bila je ovo greška djeteta koja se sigurno neće ponoviti. Nije to bio nikakav strašan incident, ali svejedno ne možete dodirnuti igrača tijekom utakmice.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar