Rudy Gobert pozitivno testiran na koronavirus

Rudy Gobert pozitivno testiran na koronavirus

Utakmica Oklahoma City Thundera i Utah Jazza suspendirana je prije sudačkog podbacivanja nakon što je jedan igrač bio testiran na koronavirus, stoji u izjvai lige. Igrač je Rudy Gobert.

Igrači Tundera napustili su dvorani nekoliko sati nakon odgađanja utakmice, ali igrač Jazza ostali su u karanetni tri sata nakon što je utakmica odgođena. Igrači Thundera nisu testirani na koronavirus i rekli su im kako moraju slijediti upute NBA i zdrastvenih službenika.

Jazzeri se sada moraju koordinatirati s Oklahomom i Salt Lake Cityjem i njihovim zdrastvenim organizacijama prije nego što se vrate u Utah. NBA je objavila kako je igrač bio pozitivno testiran kratko prije početka utakmice.

Jazzeri su u posljednjih deset dana igrali protiv Cleveland Cavaliersa, New York Knicksa, Boston Celticsa, Detroit Pistonsa i Toronto Raptorsa. Momčad je htjeli pobrinuti se da nitko od igrača Thundera nije imao kontatka s Rudyjem Gobertom ili bilo kojim drugim igračem Jazza.

Službena objava odgađanja utakmice došla je 35 minuta nakon što je trebala utakmica početi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

1 Comment

Ostavite komentar