Rudy Gobert i dalje osjeća posljedice koronavirusa

Rudy Gobert i dalje osjeća posljedice koronavirusa

Rudy Gobert se smatra nultim pacijentom što se tiče koronavirusa u NBA ligi. Centar Utah Jazza bio je prvi pozitivno testiran igrač na koronavirus (što ne mora značiti da je on bio prvi zaraženi). Kada je test došao pozitivan 11.3. liga je odlučila zaustaviti natjecanje.

Gobert se i dalje nije u potpunosti oporavio od bolesti, rekao je za L’Equipe.

Vratio mi se osjet okusa, ali miris još nije na 100%. Mogu osjetiti mirise, ali ne izdaleka. Razgovarao sam sa specijalistom on mi je rekao kako će to možda trajati godinu dana“, rekao je Rudy.

Moglo je biti puno lošije. Na svu sreću Gobert nije imao pretjerane simptome i moći će igrati nastavak sezone u Orlandu. Ali 28-godišnji igrač u punoj snazi ima ovakvih problema onda je to znak za sve u SAD-u da ozbiljnije shvate koronavirus.

Donovan Mitchell je također bio pozitivan na koronavirus i on vjerjuje kako je to dobio od Rudyja zbog čega je bilo svađe između ova dva igrača, čak i priče oko razmjene. Ali navodno je sada sve u redu.

Utah ulazi u nastavak sezone s ove dvije zvijezde, ali neće imati Bojana Bogdanovića, tako da će im playoff  nešto teži.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar