Rocketsima slijede promjene: Skoro su svi na trade blocku!

Rocketsima slijede promjene: Skoro su svi na trade blocku!

Houston Rocketsi su završili još jednu sezonu bez ozbiljnog napada na naslov. Kako prenose izvori slijede velike promjene u Houstonu te će mnogi igrači biti razmijenjeni možda preko ljeta. Spominju se imena Clinta Capele, Erica Gordona i P.J. Tuckera.

Noviar Marc Stein dodao je kako Rocketsi planiraju da će bar minimalno jedan od ova tri igrača biti van momčadi za iduću sezonu.

Uz to, potvrđeno je kako je svaki igrač dostupan za razmjene osim Jamesa Hardena.

Mike D’Antoni nedavno je prekinuo razgovore za produženje ugovora s momčadi, a iduća godina bit će mu posljednja na ugovoru. Momčad je odlučila kako neće produžiti ugovor i s četiri njegova asistenta tijekom nadolazećeg ljeta.

Otkako je D’Antoni preuzeo momčad prije tri sezone, Rocketsi su dva puta došli do konferencijskog polufinala i jednom prije dvije sezone do konferencijskog finala. Sva tri puta su imali 50+ pobjeda, ali nikako nisu uspjeli doći do velikog finala.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar