Rocketsi šokirani što Chris Paul nije na All-Star utakmici

Rocketsi šokirani što Chris Paul nije na All-Star utakmici

Jedan od igrača koji nisu uspijeli izboriti svoje mjesto u All-Star ekipi je i playmaker Houston Rocketsa Chris Paul. I dok je on sam izjavio da nema nikakvih problema s time, njegov trener Mike D’Antoni ima drukčije mišljenje, te ne krije razočarenje tom odlukom.

Iznenađen sam činjenicom da osobe koje bi trebale gledati utakmice i njegov značaj za našu ekipu to ignoriraju. On je osoba koja će sve učiniti za dobrobit ekipe, i unatoč tome ima odličnu sezonu iza sebe, i unatoč svemu on nije zaslužio All-Star nastup? Nemojte me zafrkavati.“ Ogorčeno je izjavio D’Antoni.

Na pitanje koliki značaj ima timski uspjeh u izboru za All-Star, popularni “Pringles“ je rekao da se tome ne pridaje veliki značaj.

Očigledno je da to nema veliki utjecaj. Mi smo druga ekipa po timskom uspjehu u ligi, a imamo jednog igrača. S druge strane, Golden State Warriorsi imaju četiri igrača. Ne želim podcjenjivati nikoga, ali je ovo ispalo jako bezobrazno.“ Rekao je D’Antoni.

Niti Paulov kolega James Harden nije krio razočarenje.

Imamo drugi najbolji omjer u ligi, on ima prosjek od 19 poena i 9 asistencija, i to i dalje nije dovoljno za poziv? Onda šta nagrađujemo, na koji način odajemo priznanje takvim brojkama? Mi pobjeđujemo, on ima konstantne brojke. Šta još treba?“

“Vidljivo je da imamo dubinu u ekipi, ali on je taj koji drži sve pod kontrolom dok je na terenu. On je gospodar na parketu. Šta nitko ne vidi njegove izvedbe dok je sam, trud koji ulaže za ekipu? Šta je potrebno još da bi mu odali priznanje?“ direktan je bio Harden.

Sam Paul je odluku prihvatio mirno, bez velike buke.

Iskreno, ne obazirem se na to. Trenutno mi je fokus na ekipi, te na nastavku lova na naslov. Moje je da odrađujem svoj posao.“ Jednostavan je bio Paul.

Na terenu produktivan kao spasioc na vaterpolo utakmici. Dan bez pive uzaludno proživljen, kao i bez košarke.

    Ostavite komentar