Ray Allen progovorio o sukobu s Rondom u svojoj knjizi

Ray Allen progovorio o sukobu s Rondom u svojoj knjizi

Izgleda kako će nam nova knjiga Ray Allena pružiti dodatni uvid u odnos Bostonove „Velike Trojke“ i Rajona Ronda.

Ray Allen je jedan od najvećih šutera u povijesti NBA Lige, njegova trica u šestoj utakmici finala 2013. kojom je Heathu donio naslov danas se gleda kao THE clutch play. Zanimljivo je za primijetiti kako do te situacije ne bi došlo da se Ray nije sukobio s Kevinom Garnettom i Rondom, a potom i s cijelom svlačionicom svoje bivše ekipe.

U svojoj knjizi koja “From the Outside: My Journey through Life and the Game I Love,” Allen specificira svađu sebe i Rajona.

Također kaže kako je imao problema s Big Ticketom te da su se njihove osobnosti sukobljavale češće nego što izgleda.

Nakon timskog sastanka u sezoni 2010-11 Rondo je svojim suigračima rekao: „Nosio sam vas do prstena 2008. Godine.“

„Ostatak ekipe je gotovo u unisonim glasom rekao „Što?!“.

Playmaker Bostona je otvorio dušu i rekao kako svi u ovoj ekipi imaju problema s njime. Ray-Ray je to demantirao i rekao mu kako govori gluposti, nakon toga Rondo ga je posjetio kako mu je upravo Allen ranije ove sezone rekao kako će upravo Rondo biti krivac ako Celtics odluče tradeati bilo koga iz šampionske ekipe.

Allen nadalje piše kako je tadašnji trener Kelta Doc Rivers rekao KG-u i njemu kako bi trebali uključiti Rajona u unutarnji krug momčadi, no to veteranima Celticsa nije odgovaralo. 42-godišnjak ističe kako je: „Rondo takvu čast trebao zaslužit“, te da mu Rivers tu nije mogao pomoći.

Popularni Jesus Shuttlesworth navodi kako mu je smetalo što je Rivers pokušao graditi napad oko Ronda, koji mu je kako je vrijeme odmicalo sve manje i manje dodavao loptu.

Nakon gotovo 10. Godina od osvajanja naslova zanimljivo je za vidjeti koliko je naizgled savršena svlačionica Celticsa bila disfunkcionalna, pa stoga sve manje čudi podatak kako su uspjeli ugrabiti samo jedan prsten.

    Ostavite komentar