Presti i Russell zajednički dogovaraju trade, Rocketsi, Miami i Pistonsi zainteresirani

Presti i Russell zajednički dogovaraju trade, Rocketsi, Miami i Pistonsi zainteresirani

Russella Westbrooka u svojim redovima žele Houston Rocketsi, Detroit Pistonsi i Miami Heat. GM Oklahome Sam Presti i Westbrook zajedno ću odlučiti što je najbolje za klub i Russella.

Sudbina playmakera Oklahome i dalje je nepoznata. Vatra oko njegovog odlaska ne tinjava, pogotovo kad vidimo recentne poteze koje je napravila uprava Thundera. Iz Oklahome su otišli Paul George i Jerami Grant, koja je zauzvrat dobila čak šest pickova. Sve to ukazuje na mogući odlazak Westbrook i to svi nestrpljivo čekamo.

Kao tri glavne ekipe koji bi ga mogle ukrasti i poslati dovoljan broj pickova, koji su očito prioritet jer bi onda Oklahoma išla u rebuilding, su Detroit, Houston i Miami.

U bilo koju momčad da ode stvorila bi se jaka ekipa koja bi mogla napasti titulu. U Miamiju bi se udružio s Jimmyjem Butlerom, u Rocketsima ponovno s Jamesom Hardenom, a u Detroitu s Andreom Drummondom i Blakeom Griffinom, dok bi mu zamjena bila Derrick Rose. Zvuči fantastično.

Jedva čekamo odluku Prestija i Westbrooka koji bi tako mogli još jače začiniti i ovako “ljuto” izjednačenu ligu.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar