Potvrđena ozljeda prepone, Lillard van parketa tjedan do dva tjedna

Potvrđena ozljeda prepone, Lillard van parketa tjedan do dva tjedna

MRI je potvrdio kako Damian Lillard ima ozljedu prepone. Ozljeda je došla na utakmici protiv Memphis Grizzliesa u četvrtoj četvrtini. Portland Trail Blazersi izgubili su tu utakmicu rezultatom 111:104.

Lillard zbog ovoga neće moći sudjelovati na All-Star utakmici i šutiranju trica i procjena njegove ozljede bit će ponovno za tjedan dana.

Procjena ozljede bit će prije prve nove utakmice Blazersa nakon All-Star pauze. Oni igraju u petak, 21.2. protiv New Orleans Pelicansa. Još jedna momčad koja pokušava uhvatiti osmo mjesto na Zapadu.

Oporavak će biti tjedan ili dva tjedna, ali momčadi koje imaju igrače s ovakvim ozljedama pokušavaju biti oprezne tako da će Lillard propustiti sigurno nekoliko utakmica prije povratka na parkete.

Blazersi su četiri utakmice iza Memphisa za osmo mjesto. Ozljeda je došla samo četiri minute prije kraja utakmice i nažalost Lillard neće igrati na All-Staru, ali još što je još veći udarac za Blazerse propustit će nekoliko utakmica.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar