Portland odriješio kesu: Lillardu stiže supermax od 191 milijuna dolara!

Portland odriješio kesu: Lillardu stiže supermax od 191 milijuna dolara!

Damian Lillard i Portland Trail Blazersi trebali bi se na ljeto dogovoriti oko produženja Lillardove suradnje.

Prema izvorima, Blazersi će mu ponuditi supermax četverogodišnji ugovor vrijedan 191 milijun dolara. Kako bi se službeno kvalificirao za dobivanje supermax ugovora, Lillard će prvo morati biti izabran u jednu od tri najbolje petorke, što je vrlo izgledno.

Lillardu su ostale dvije godine i približno 62 milijuna dolara trenutnog ugovora, što znači da bi ga novi ugovor obvezao na još šest godina u Portlandu, a nakon njegovog isteka imao bi 34 godine.

Novi ugovor će najvjerojatnije imati i player option.

Još jedna velika odluka za Blazerse je budućnost trenera Terryja Stottsa koji je po svemu sudeći dobio novi ugovor.

61-godišnji trener je sedam godina na klupi Portlanda, a samo ih je u prvoj godini propustio odvesti u playoff. Ove sezone ih je odveo do finala Zapadne konferencije u kojemu su izgubili od Warriorsa s 4:0.

“Ovo je bila razočaravajuća serija, ali mislim da smo imali sjajnu sezonu iza sebe. Ovi momci su posebni. Uvijek je teško izgubiti posljednju utakmicu u sezoni, ali ne mogu biti ponosniji na svoju momčad”, rekao je Stotts nakon ispadanja.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar