Porter Jr. bliže povratku na teren!

Porter Jr. bliže povratku na teren!

Iako se proteklih dana u centru pažnje našao zbog internetskog ‘okršaja’ s Lukom Dončićem, Michael Porter Jr. navijačima Denvera radost je donio novom viješću – sve je veća šansa kako će talentirano krilo zaigrati u nadolazećoj sezoni, i to možda već pri početku iste!

Uprava Nuggetsa rekla je kako ne planira ubrzavati njegov povratak na teren radi rizika od buduće ozljede, no 14. izbor ovogodišnjeg drafta smatra kako bi mogao zaigrati ubrzo.

“Osjećam se stvarno dobro”, započeo je Porter.

“Nemam još određeni datum, ali volio bih se vratiti početkom godine, moram se još oporaviti, no stvarno se osjećam odlično”, nadodao je za ESPN.

Praktički jedino pravo krilo na rosteru franšize iz Colorada protekle je sezone na sveučilištu odigralo tek pet utakmica… a inače je bio top tri talent ove generacije!

“Trenutačno mogu malo igrati po terenu, raditi nekoliko vježbi… ali oporavak mi je bio jako pažljiv, stvarno paze da mi se nešto ne dogodi”, zaključio je Porter.

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar