Popovich razočaran domaćom publikom: Ne razumiju Leonarda

Popovich razočaran domaćom publikom: Ne razumiju Leonarda

Široka NBA populacija je s nestrpljenjem iščekivala povratak Kawhija Leonarda u Teksas ali kao člana Toronto Raptorsa. To se dogodilo u noći između četvrtka i petka kada su Spursi savladali Raptorse rezultatom 125-107. Ono što je obilježilo susret jeste odnos publike prema Leonardu kojeg baš i nisu dočekali ljubazno.

“Teško mi je bilo slušati zvižduke na račun Leonarda jer on takvo što nije zaslužio. Stvarno je fin momak s odličnim karakterom ali ljudi ne gledaju da se našao na raskrsnici života kada je morao odlučiti što uraditi za bolju budućnost. Svi mi se ponekad pronađemo u istoj situaciji tako da ga razumijem. Stvarno mi je žao što je dobio negativan odziv publike poslije svega”

izjavio je nekadašnji trener Leonarda Gregg Popovich.

Treba istaći da su prisutni ljubitelji Spursa tijekom čitave utakmice negodovali Leonarda posebice kada je imao posjed lopte dok su prilikom izvođenja slobodnih bacanja navijači Spursa uzvikivali ‘izdajice’.

Nakon poraza Leonard je za medije rekao sljedeće:

“Osjećam se odlično osim što mi smeta što smo izgubili današnji susret. Zahvalan sam jer sam napustio teren bez ozljeda. Kao momčad nismo odgovorili zadatku i treba da sagledamo gdje smo griješili i da poradimo na tome. Što se ostalih događanja tiče o tome ću razmišljati kada napustim igranje košarke i odem u mirovinu. A sve do tada fokusiram se na sadašnjost i pokušavam napredovati te biti bolji u ovome što radim.”

Inače Kawhi je u porazu upisao 21 poen uz pet asistencija.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar