Popovich: Aldridge je prvi igrač koji je zatražio trade od mene

Popovich: Aldridge je prvi igrač koji je zatražio trade od mene

Nakon dvije sezone provedene među San Antonio Spursima, LaMarcus Aldridge napokon igra u svome prepoznatljivome stilu, onako kako je igrao dok je bio u redovima Portland Trail Blazersa. Veliki je to dobitak za ekipu Spursa, s obzirom da prethodne dve sezone Aldridge nije igrao na svome nivou. Priupitan malo kako je došlo do povratka, trener Spursa Gregg Popovich je rekao:

Sve je krenulo onog trenutka kad je došao do mene i zatražio trade. Moja reakcija je bila: “Vau, ovo je prvi put u više od 20 godina da netko želi trade, na što je on odgovorio da se jednostavno ne osjeća dobro, te da nije siguran da ga želimo.“

Jednostavno, Aldridge se nije osjećao ugodno u sistemu gdje se sve vrti oko najveće zvijezde Kawhia Leonarda, što se vidjelo i na njegovim brojkama, koje su bile najgore još od njegove rookie sezone. Nakon toga, krenule su učestale večere, gdje su njih dvojica pričali o svemu.

Rekao sam mu na lijep način da može ići, ali tek ako ćemo dobiti igrača kao što je Kevin Durant. U tom slučaju, ja ću ti spakirati kofere, odvesti na aerodrom, čekati s tobom avion te ću te lijepo smjestiti u tvoje sjedalo i ispratiti te. Samo se nasmijao na to. Nakon nekoliko razgovora, shvatio sam da sam ja kriv zbog svega. Ej, ja sam njega htio učiti napadačkoj igri! Odlučio sam ga pustiti da u napadu radi šta i kako želi, ali sam naglasio da u obrani neće biti popusta nikakvoga. Rezultate vidite i sami.“ Rekao je Pop.

S nogometa se prebacio na košarku. Prvo uočio McGradya, zaljubio se u Anthonya. Die hard Knicks. Inspiraciju za pisanje gluposti nalazi uz zvukove bosanskog melosa.

    Ostavite komentar