Pop: Leonard vjerojatno propušta sezonu

Pop: Leonard vjerojatno propušta sezonu

Gregg Popovich, trener San Antonio Spursa, izjavio je da se njihov najbolji igrač Kawhi Leonard najvjerojatnije neće vraćati na teren ove sezone.

Leonard je većinu ove sezone propustio radi ozljede mišića, koja mu prema vlastitome priznanju i dalje stvara probleme te i dalje osjeća bol.

Moramo nastaviti dalje. Prošla je polovica regularne sezone, moramo prihvatiti činjenicu tko smo i s kakvim rosterom raspolažemo. Želje i nade nas ne mogu odvesti daleko.“ izjavio je Popovich.

https://twitter.com/i/web/status/966451946164023297

GM Spursa RC Buford je izjavio kako je “Leonard je pokazao određeni napredak, te će se rehabilitacija nastaviti dalje po planu.

Kawhi je debitirao 12.12., te je odigrao nekoliko susreta prije nove duge stanke. Spursi su 17.01 objavili da će biti van terena na neodređeno vrijeme.

Sigurno, ovo je ogroman udarac na njihove ambicije vezane za doigravanje. Igrača njegovo kalibra je jako teško zamijeniti, te ostaje vidjeti kako će se Spursi nositi bez njega.

S nogometa se prebacio na košarku. Prvo uočio McGradya, zaljubio se u Anthonya. Die hard Knicks. Inspiraciju za pisanje gluposti nalazi uz zvukove bosanskog melosa.

    Ostavite komentar