PODCAST: Hoopsterski Dvokorak

PODCAST: Hoopsterski Dvokorak

Nakon pauze od skoro tri mjeseca glavno Hoopstersko laprdalo i neokrunjeni kralj zagrebačkih burgera Ivan Kuštra opet u podcast akciji, ovaj put kao gost kod Dvokorak ekipe, odnosno Vida Horvata te Emira Fulurije.

Dojmovi o AllStar suboti, mišljenja o nedavno završenom trade deadineu te koliko su Istočne akvizicije promijenile odnos snaga na vrhu, da li Orlando može u doigravanje, tko bi trebao biti nova maskota Pelicansa te tko je idući superstar koji bi mogao zatražiti razmjenu – sve to možete poslušati u malo više od sat vremena trojca iz drugog ešalona hrvatske podcast scene. Sve je dodatno začinjeno sjajnom glazbom u pozadini koja dopire iz zvučnika novootvorenog zagrebačkog Boutique Bar Vanilla, koji se nalazi u Martićevoj 15, a gdje je podcast i sniman.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar