Pistonsi doveli novog pomoćnog trenera

Pistonsi doveli novog pomoćnog trenera

Detroit Pistonsi kompletiraju trenersko osoblje. Pomoćni trener Dwaneu Caseyju bit će dosadašnji pomoćnik Mikeu Maloneu u Denver Nuggetsima – Micah Nori.

Nori je bio dugogodišnji asistent treneru Mikeu Maloneu, kako u Denveru tako i u Sacramentu, a proveo je i 15 sezona s Toronto Raptorsima, uključujući četiri kao pomoćni trener. Također, 2012. godine bio je i glavni trener Raptorsa u Ljetnoj ligi.
Nori se pridružio osoblju Pistona kojeg sada vodi Dwane Casey, trener godine u NBA-u, koji je dobio otkaz u Torontu nakon što je vodio Raptorse u 59 pobjeda u regularnom dijelu sezonu i prvog mjesta na Istoku, što je bio povijesni uspjeh, no onda su Raptorsi glatko ispali od Cleveland Cavaliersa u polufinalu Istočne konferencije što je bilo razočarenje za čelne ljude kanadske franšize.
Preostali pomoćni treneri Pistonsa su Sidney Lowe, Tim Hardaway, Charles Klask, Malik Allen, Otis Smith, Aaron Gray, Rex Walters i Sean Sweeney.

Također, treba reći kako je zadnje četiri godine trener Pistonsa bio Stan Van Gundy koji je dobio otkaz nakon što je razočarao čelnike Detroita neulaskom u playoff Istoka.

    Ostavite komentar