Piši ‘propalo’ – Davis odlazi iz Zadra!

Piši ‘propalo’ – Davis odlazi iz Zadra!

Unatoč vatrenim dočeku te euforiji koja je nastala u gradu i oko kluba, od, po imenu velikog pojačanja, neće biti ništa – Glen “Big Baby” Davis je napustio Zadar i prije nego je odigrao jednu utakmicu za isti.

Vijest o njegovom dolasku je dočekana s oduševljenjem i euforijom, iako su mnogi smireniji govorili kako prvo treba vidjeti Davisa na parketu pa nakon toga davati daljnje komentare. Na kraju je jasno da od toga neće biti ništa.

Danas ujutro je kao grom iz vedra neba prostrujala informacija da, nakon par dana, Davis napušta Zadar. Oduševljenje su zamijenili šok i nevjerica, no ubrzo je stigla informacija kako ipak sve nije gotovo. Unatoč rezerviranim kartama Davis se vratio u klub i održao novu rundu pregovora s upravom, vezano za povećanje plaće, gdje je i bio najveći problem. O tome i govori i prepiska jednog navijača s njim, koja se pojavila na Facebooku.

Ipak, prije utakmice s Cedevitom stiglo je i službeno priopćenje kako Davis napušta klub, a više informacija će se znati naknadno, na posebnoj press konferenciji.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar