Phoenix Sunsi ne žele Markellea Fultza

Phoenix Sunsi ne žele Markellea Fultza

Od nedavno playmaker Philadelphije Sixersa i prvi izbor drafta 2017.godine Markelle Fultz ne igra. Nakon detaljnih pregleda utvrđena mu je kako Ameri nazivaju Thoracic Outlet Syndrome tj. poremećaj rada živčanog sustava u ramenu.

Zbog te ozljede prema procjenama Fultz će izbivati s terena oko 6 tjedana. Pored toga je u zadnje vrijeme bio nezadovoljan minutažom i ozračjem u Sixersima, da je čak i u razgovoru s agentom zatražio da ga negdje razmijene. Jedna od momčadi koja se povezuje s Fultzom jesu Phoenix Sunsi kojima je startni playmaker preko potreban. No prema navodima Johna Gambadoroa za Arizona Sports 98,7 Sunsi nisu zainteresirani za Fultza.

Ipak, ideja dolaska Fultza u Arizonu ima smisla, jer je Fultz mlad, Sunsi također imaju mlade snage u vidu beka Devina Bookera i centra DeAndre Aytona oko kojih planiraju graditi momčad. Svakako bi im dobro došao playmaker tipa zdravog Fultza. Ipak, budućnost između Fultza i Sixersa ne izgleda sjajno, pa ne bi trebalo čuditi ako na kraju Fultz ipak završi u Sunsima.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar