Phoenix potpisao ugovor s PayPalom

Phoenix potpisao ugovor s PayPalom

Phoenix Sunsi su jučer postali još jedna franšiza sa sponzorskim ugovorom za dresove koji su potpisali ni manje ni više sa globalnom tehnološkom platformom i tvrtkom za digitalnu naplatu PayPal.

Globalno partnerstvo sa jednim od jačih sponzora u NBA pokušat će podići iskustvo navijača kroz razne inovacije u sezoni 2018/2019, a ugovor službeno starta 17. listopada. Sponzorski ugovori dozvoljeni su prema trogodišnjem pilot programu NBA organizacije koji je započeo sa radom prošle sezone pa je tako ovo samo još jedan od odobrenih ugovora. Logo PayPal tvrtke istaknut će biti na lijevoj strani dresova igrača Sunsa, nastuprot Nike logotipa kao sponzora opreme.

Kao dio samog dogovora o partnerstvu PayPal je određen za službeni posrednik svih platnih transakcija franšize, ali isto tako i za predstavnike grada u WNBA ligi Phoenix Mercury te nogometni klub Real Mallorca iz Španjolske koji se natječe u drugoj ligi i čiji je vlasnik jedan od upravljačkih partnera Sunsa Robert Sarver. PayPal će biti sredstvo plaćanja na terminalima u cijeloj Talking Stick Resort Areni kao i u klupskoj trgovini Sunsa, a obožavatelji će moći pristupiti PayPalu i putem službene aplikacije Sunsa u kojoj će isti biti integriran. Uvedeni su posebni krediti za kupovinu sezonskih karata kao i mnoštvo raznih pogodnosti za one malo vatrenije navijače franšize iz Arizone.

Predsjednik i izvršni direktor Sunsa Jason Rowley oduševljen je potpisanim sporazumom o saradnji: „Bilo je jako važno da se udružimo sa organizacijom koja je stabilna i ima snažnu lokalnu prisutnost tu kod nas. Svjesni smo da ova kompanija prikazuje pozitivan utjecaj na našu zajednicu jer je prema svojoj ponudi jedna od najkorisnijih u tom segmentu na tržištu. Kroz ovo partnerstvo iskoristit ćemo njihovo vodstvo i stručnost koje se ogleda u tehnološkom i inovativnom smislu kako bi omogućili što bolje iskustvo našim obožavateljima širom svijeta“, rekao je jedan od čelnika momčadi iz Phoenixa.

PayPal će, barem kada su Phoenix Sunsi u pitanju, razinu marketinga i oglašavanja zasigurno podići.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar