Pelikansi Cousinsu ponudili ugovor, on ih odbio

Pelikansi Cousinsu ponudili ugovor, on ih odbio

Ne stišava se bura oko prelaska DeMarcusa Cousinsa iz New Orleans Pelicansa u Golden State Warriorse. Sad iz tabora Pelikana tvrde kako su Cousinsu odmah nakon ozljede tetive ponudili dvogodišnji ugovor u iznosu od 40 milijuna. Očito je kako je Cousins taj ugovor odbio i pokazao da ima neke druge planove.

Cousins je nakon prelaska u Warriorse izjavio kako ovo ljeto, dok je bio slobodan igrač, nije dobio nikake ponude, ali nije govorio o ovom ugovoru kojeg su mu Pelikani ponudili prije završetka prošle sezone.

To govori o tome koliko se Cousins kocka sa svojom karijerom. Svi znamo koliko je teška njegova ozljeda i pitanje je hoće li pružati igre kao prije.
Cousins je prošle sezone do ozljede igrao na All-Star nivou, u prosjeku je zabijao 25 poena, uz 12 skokova, a imao je čak i 5 asistencija.

Hoće li se Cousins uspješno vratiti, saznat ćemo uskoro. Kako stvari stoje, ako bude to onaj stari Cousins, logično je da će 2019. godine tražiti maksimalni ugovor. Znači li to povratak u Pelikane, više ćemo znati sljedeće godine u isto vrijeme.

    Ostavite komentar