Pelikani slomili Raptorse: Toronto ostao bez Lowryja i Ibake

Pelikani slomili Raptorse: Toronto ostao bez Lowryja i Ibake

Toronto Raptorsi napustili su New Orleans s pobjedom, ali i s dva nova igrača na listi ozlijeđenih. Kyle Lowry je ozlijedio lijevi palac dok je Serge Ibaka teško uganuo gležanj.

Lowry je u subotu posjetio specijalistu nakon čega je utvrđeno da će propustiti minimalno dva tjedna igre, između ostalog i utakmicu protiv Los Angeles Clippersa i Kawhija Leonarda. Riječ je o istom palcu kojega je ljetos operirao.

Proveo je 16 minuta na parketu tijekom kojih je ubacio šest poena i dodao pet asistencija. Nakon utakmice je rekao da je malo ozbiljnije nego što je mislio, ali da će biti u redu i da bi se trebao brzo vratiti.

Ibaka je zbog ozljede desnog gležnja igru morao napustiti minutu do kraja prvog poluvremena. Datum povratka nije određen, Smoothie King Center je napustio s ortopedskom čizmom, a narednih dana će napraviti još testiranja u Los Angelesu. Utakmicu je završio s osam poena i šest skokova.

S njihovim izostancima u prvi plan će još više iskočiti Pascal Siakam koji igra sjajno ove sezone i prosječno bilježi 27,9 poena, 9,3 skokova i 3,6 asistencija.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar