Pelicansi traže pomoć Davisu

Pelicansi traže pomoć Davisu

Vlasnik New Orleans Pelicansa Gayle Benson rekao je da mu se dopada gdje se momčad trenutačno nalazi (imaju tri pobjede manje u odnosu na osme Lakerse), te da je spreman dodatno uložiti u momčad kako bi izborila nastup u playoffu i da će pokušati zadržati glavnu zvijezdu momčadi Anthonyja Davisa u svojim redovima.

,,Mislim da igračima treba dati još malo vremena, oni su mladi. Uložit ćemo još da bi se poboljšali i zadržali Davisa u New Orleansu. Stvarno mi se dopada kakvu momčad imamo,“ rekao je za lokalne novine Benson.

Ipak, Benson je dodao da Pelicansi ne mogu po svaku cijenu zadržati Davisa ako on bude želio otići.

,,Stvarno mi se sviđa Davis, ali ako on želi da ide drugdje, mi ga ne možemo spriječiti.”

Podsjećamo, Davis ima ugovor do ljeta 2021. godine (player opcija u ljeto 2020. godine), ali mu Pelicansi ovog ljeta zbog novog CBA ugovora između Lige i igrača mogu ponuditi novi petogodišnji ugovor vrijedan 230 milijuna što bi bio najveći ugovor u povijesti lige. Tako da ako Pelicansi misle išta dobiti u zamjenu za njega, ove sezone ili najkasnije nakon sezone je vrijeme kada mogu dobiti odgovarajuću ponudu u zamjenu. Možda ćemo ubrzo vidjeti što je vlasnik Benson smislio uraditi s Pelicansima odnosno u kojem smjeru ih želi voditi.

 

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar