Pelicansi otpustili Alvina Gentryja

Pelicansi otpustili Alvina Gentryja

New Orleans Pelicansi su odlučili otpustiti trenera Alvina Gentryja. U pet sezona Pelicansi su imali omjer s njim 175-225. Očekuje se kako će Pelicansi za kandidate imati Jasona Kidda, Ty Luea, Kennyja Atkinsona, a uz to možda i Jacquea Vaughna.

David Griffin ima povijest suradnje s Kiddom i s Lueom.

Nijedna momčad vjeorjatno nije ušla u nastavak sezone s više pozornosti nego što su to bili New Orleans Pelicansi. Zion Williamson se vratio, Brandon Ingram je igrao na All-Star razini, a imali su još veterane J.J. Redicka i Jruea Holidayja. No, momčad je u osam utakmica ostvarila samo dvije pobjede.

Izgledali su jako loše, a zbog toga je cijenu platio Alvin Gentry. Nije to bilo iznenađenje, očekivao se ovaj potez, a izvršni predsjednik košarkaških operacija David Griffin odlučio je napraviti promjenu.

Pelicansi imaju zanimljive mlade igrače u momčadi, ali vidjet ćemo hoće li moći iskoristiti taj potencijal koji imaju. Najvažnija stvar za novog trenera bit će iskorištavanje maksimalnog potencijala Ziona Williamsona.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar