Paul: Jedva čekam zaigrati s Anthonyjem

Paul: Jedva čekam zaigrati s Anthonyjem

Iako još nije službeno, svi znamo da će Carmelo Anthony potpisati za Houston Rocketse. To zna i Chris Paul koji je dao intervju za NBA TV, koji nije krio simpatije i prijateljstvo s popularnim „Melom“.

“Uvijek je lijepo igrati s čovjekom s kojim si dobar prijatelj. Melo, kao i drugi igrači u timu uvijek igraju kao da žele nešto pokazati. To prijateljstvo, bratstvo koje dijelimo. Uvijek je lijepo igrati s nekim kao on.“, izjavio je Paul.

Melo je zadnjih godina u dekadenciji. Otkad je otišao iz New York Knicksa u Oklahomu Thunder puno se od njega očekivalo, ali on ta očekivanja nije ispunio. Vidljivo je da je Melo i u godinama i da više ne može biti na starom nivou. Možda se varamo, možda je to bila samo jedna poprilično loša sezona u kojoj mu je smetao Russell Westbrook.

Kako će to izgledati u Houstonu, saznat ćemo ove sezone. Sigurno je da će se puno bolje osjećati uz Paula, koji je njegov prijatelj, nego uz Westbrooka, no karakter poput Melovog mora prihvatiti da on više nije mladi igrač Denvera i Knicksa koji zabija 40 plus poena na utakmici.

Melo se mora staviti u žrtvu momčad, a uvjereni smo da će Mike D’Antoni pronaći pravu poziciju za njega. Isto tako se i nadamo da Melo može još uvijek pokazati ono što najbolje zna.

    Ostavite komentar