Pau Gasol: “Želim ponovo obući dres Lakersa”

Pau Gasol: “Želim ponovo obući dres Lakersa”

Španjolska NBA legenda Pau Gasol izrazio je želju za povratak u NBA ligu bez obzira na činjenicu što je nedavno napunio 40 godina.

Gaol je nedavno objavio kako će biti spreman nastupati za Španjolsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama 2021. godine, a isti tako ima ogromnu želju ponovo obući dres Los Angeles Lakera za novu 2020/2021 sezonu.

Nešto me posebno veže za Los Angeles. Nemam što kriti jer imam ogromnu želju i potrebu da budem dio Lakersa posljednji put u karijeri. Ono što pridodaje još veći značaj tome jeste moj brat Marc koji je novi član Lakersa. No, treba biti realan i kazati da nisam ja taj koji u ovom trenutku odlučuje. Trenutno sam u toj situaciji kada ne mogu birati između ponuda koje su na stolu, iako ih nemam previše“, izjavio je Gasol.

Podsjećamo Pau Gasol je osvojio dva naslova prvaka NBA lige dok je igrao za LA Lakerse 2009. i 2010. godine zajedno s Kobeom Bryantom. Posljednju NBA utakmicu stariji Gasol je odigrao u ožujku 2019. godine nakon čega je dva puta operirao stopalo lijeve noge. Pau se trenutno nalazi u Sjevernoj Kaliforniji gdje naporno trenira.

Njegov mlađi brat Marc nedavno je potpisao dvogodišnji ugovor s Lakersima i bit će veoma interesantno gledati još jednu braću u istom NBA timu.

    Ostavite komentar