Pau Gasol se nada povratku, ali razmišlja i o mirovini

Pau Gasol se nada povratku, ali razmišlja i o mirovini

Pau Gasol se nada kako će se u nekom trenutku opet vratiti u NBA. Ali za sada on razmišlja o mirovini.

S procesom oporavka i ozljedom koju sam imao više od godinu dana naravno kako je neizbježno razmišljati o mirovini“, izjavio je Gasol. „Također trebao bi uzeti u obzir kako ću imati 40 godina za nekoliko mjeseci. Tako da je to definitivno u mojim mislima.“

Gasol je otpušten od strane Portland Trail Blazersa u 11. mjesecu prošle godine jer nije mogao oporaviti se od ozljede stopala.

To je nešto što će doći prije ili kasnije. Nadamo se da to vrijeme još nije došlo. Ali također mogu se sada fokusirati na fondaciju Gasol i ostale projekte van parketa. Također razmišljam o tome što bi mogla b iti moja iduća profesionalna destinacija. To je sve dok se oporavljam, pokušavam sebi dati priliku za još igranja. Sada prioritet je proći ovu pandemiju. Sve ostalo je po strani“, rekao je za kraj Gasol koji je imao briljatntnu karijeru.

U svojoj karijeri Gasol je igrao za pet različitih momčadi. Najviše se zadržao u Memphis Grizzliesima gdje je počeo karijeru i Los Angeles Lakersima gdje je uspio osvojiti dva naslova prvaka. U karijeri po utakmici ima 17 poena, 9,2 skoka i 3,2 asistencije.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar