Patrick McCaw potpisao za Cleveland Cavalierse

Patrick McCaw potpisao za Cleveland Cavalierse

Dvadesettrogodišnji bek šuter Patrick McCaw je ovog ljeta odbio dvogodišnju kvalifikacijsku ponudu Golden State Warriorsa u vrijednosti 5,2 milijuna dolara. Sad je prema izvještaju dežurnog NBA analitičara Adriana Wojnarowskog prihvatio ponudu Cleveland Cavaliersa, dok Shams Charania navodi da je u pitanju dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno 6 milijuna dolara.

McCaw je izabran u drugoj rundi drafta 2016.godine od strane Milwaukee Bucksa, ali je još za vrijeme draft večeri proslijedjen u Warriorse. Za Warriorse je igrao prethodne dvije sezone i s njima je osvojio dvije titule prvaka NBA lige.

Prošle sezone za Warriorse McCaw je postizao 4 poena, hvatao 1,4 skok i dijelio 1,4 asistencije za 16,9 minuta koliko je igrao u prosjeku. Prije Warriorsa igrao je u NCAA ligi za UNLV. Podsjećamo da je McCaw zaštićeni slobodni igrač, te Warriorsi imaju mogućnost da izjednače ponudu Cavsa za McCawa, medjutim nema naznaka da će to i uraditi.

Trenutačno se McCaw oporavlja od ozljede zadobivene prošle sezone. Očekuje se da bi mogao vrlo brzo da uslijedi povratak na NBA parkete.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar