Parsons bi zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći mogao završiti karijeru

Parsons bi zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći mogao završiti karijeru

Chandler Parsons je prošli tjedan sudjelovao u prometnoj nesreći, a zbog ozljeda zadobivenih u njoj mogao bi prisilno završiti karijeru.

Odvjetnički ured “Morgan & Morgan” je u jučerašnjem priopćenju rekao kako je Parsons pretrpio više teških i trajnih ozljeda među kojima su ozljede mozga, kralježnice i ramena.

Parsons je sudjelovao u nesreći u kojoj su se sudarila tri automobila, a uhićena osoba je vozila u alkoholiziranom stanju.

Chandler teško prihvaća posljedice okrivljenikovog bezobzirnog ponašanja na cesti. Nakon prometne je bio u teškom fizičkom stanju. Sada radi s liječničkim timom kako bi vratio svoje zdravlje, a trenutno nije poznato hoće li se moći vratiti bavljenju košarkom. Sada smo fokusirani na to da mu pomognemo u potpunom oporavku, dok u isto vrijeme radimo i na tome da odgovorne strane budu kažnjene”, poručili su iz ureda “Morgan & Morgan“.

Parsons se bori s čestim ozljedama od kada je u 2016. s Memphisom potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 94,8 milijuna dolara. Ove sezone je za Atlantu odigrao samo pet utakmica.

U karijeri osim za Memphis i Atlantu još nastupao za Dallas i Houston koji ga je 2011. izabrao kao 38. pick na draftu.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar