Parker razmišlja o mirovini: Oklijevam, ali odluka je 50-50…

Parker razmišlja o mirovini: Oklijevam, ali odluka je 50-50…

Tony Parker pokazao je da i dalje može igrati na visokoj razini. Ove sezone je za Hornetse odigrao 56 utakmica ulazeći s klupe, a prosječno je bilježio 9,5 poena i 3,7 asistencija. Tako je i Kemba Walker mogao mirnije odmarati na klupi.

Pitanje je želi li Parker s 36 godina na leđima prolaziti kroz sve potrebne pripreme kako bi spremio svoje tijelo za sljedeću sezonu.

Sudeći po njegovim izjavama, ni sam nije siguran.

50-50 je. Nisam još odlučio. Klubu sam rekao da ću im dati odgovor u lipnju. Zaista oklijevam. Nemam ništa dokazati, želim provesti vrijeme s obitelji, ali tu je i drugi dio mene koji želi odigrati još jednu sezonu. Bit će jedna utakmica u Francuskoj, u Parizu, i mislim da će to biti prelijep događaj, rekao je Parker.

Charlotte Hornetsi će 20. siječnja 2020. u Parizu igrati protiv Milwaukee Bucksa. Kada su u pitanju ovakve internacionalne NBA utakmice, liga pokušava poslati ekipe koje na svom rosteru imaju igrača koji dolaze iz države u kojoj se utakmica igra. Osim Parkera, Hornetsi od Francuza na rosteru imaju i Nicolasa Batuma.

Kada se god Parker odluči za mirovinu, njegova sljedeća postaja je košarkaška Kuća slavnih. Kao dio dinastije Spursa ima četiri prstena, MVP finala 2007., četiri puta bio je All-NBA igrač i šest puta All-Star.

S Francuskom je osvojio Eurobasket 2013. godine, prvi u njenoj povijesti, a bio je i MVP turnira.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar