Otto Porter ponovno van parketa, nije poznat datum povratka

Otto Porter ponovno van parketa, nije poznat datum povratka

Otto Porter propustit će utakmicu Chicago Bullsa protiv Houston Rocketsa zbog ozljede lijevog stopala. Još nije poznato kada će se igrač Bullsa vratiti na parkete. „Ozljeda je takva da ne znamo sigurno kada bi se on trebao vratiti. To vam mogu reći. Nismo još sigurni“, rekao je glavni trener Chicaga Jim Boylen.

Porter je zadobio ozljedu u susretu protiv Atlanta Hawksa. Nije ovo dobra sezona za Portera jer je već imao još nekoliko ozljeda. 26-godišnji igrač Bullsa ozlijedio gležanj na početku sezone. Prošle godine odigrao je samo 56 utakmica zbog ozljede ramena.

U gore navedeni broj možemo uključiti i 15 u dresu Bullsa nakon razmjene sredinom sezone. Iako su ovo manje ozljede, one su problematične jer ga stalno prate i nikako ne može biti konstantno na terenu i pokazati puni potencijal. U dresu Washington Wizardsa pokazao se kao dobar all-around igrač.

Prošle godine u dresu Bullsa imao je 17,5 poena po utakmici i 48,8% šuta za tri poena. Za sada u novoj sezoni Porter ima 11,2 poena i 3,4 skoka po utakmici. Porter bi mogao malo duže izbivati s parketa kako bi se u potpunosti oporavio, a umjesto njega priliku bi trebao dobiti Chandler Hutchison.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar