Oladipo se nada povratku pred kraj prvog mjeseca

Oladipo se nada povratku pred kraj prvog mjeseca

Igrač Indiana Pacersa Victor Oladipo nada se kako će se vratiti na parkete na početku drugog mjeseca ili pred kraj prvog mjeseca, prenosi ESPN.

Povratak Oladipa na parkete uz Malcolma Brogdona značio bi veliko pojačanje za Pacerse i naravno jedno od najvažnijih pojačanja u cijeloj Istočnoj konferenciji. Oladipo koji je prošle godine bio All-Star ima dug oporavak nakon što je prije 11 mjeseci imao puknuće tetive kvadricepsa.

Za sada trenira s Pacersima i povećao je broj treninga s njima. Oni imaju omer 21-10 i samo 1,5 utakmicu iza Boston Celticsa na drugom mjestu. Prošla godina je bila njegova najbolja sezona u NBA-u nakon što je došao iz Oklahoma City Thundera. Imao je 23 poena u prosjeku, 5,2 skokova, 4,3 asistencije i 2,4 ukradenu.

Sigurno je da će ovo biti veliko pojačanje za Pacerse koji su i bez njega u sasvim dobroj formi, ali s njim bi mogli igrati još bolje.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar