Oklahoma nastavlja suradnju s Donovanom

Oklahoma nastavlja suradnju s Donovanom

Vodstvo Oklahome odlučilo je nastaviti suradnju s Billyjem Donovanom te su aktivirali petu godinu u njegovom ugovoru, javlja Adrian Wojnarowski.

Riječ je o ugovoru koji je Donovan potpisao na ljeto 2015. godine, kada je preuzeo Oklahomu. Od tada je upisao 169 pobjeda i 106 poraza, uz tri plasmana u doigravanje. U razdoblju od potpisivanja ugovora do danas, bolji omjer pobjeda i poraza s istom momčadi jedino imaju Steve Kerr, Brad Stevens te Gregg Popovich. Do sad se vjerovalo da će mu produžetak suradnje ovisiti o rezultatu u doigravanju, no Sam Presti se odlučio istu aktivirati ranije, te na taj način pokazati da iza Donovana stoji kompletna organizacija.

Jasno, produžetak suradnje je itekako razveselio Donovana.

Od samog početka imam odličan odnos sa Samom, te me je oduševilo kada je rekao da ima povjerenja u mene i da će doći do produžetka suradnje, te sam na tome zahvalan i njemu i gospodinu Bennetu (vlasniku). No, na kraju svega, moje je da svaki dan odradim svoj posao najbolje kako znam, a to bi bilo dosta teže da nemam ovu sjajnu skupinu ljudi oko sebe.

Svoje zadovoljstvo produžetkom suradnje su pokazale i glavne zvijezde, Paul George i Russell Westbrook.

To je sjajna vijest. Meni je ovo druga godina ovdje, Russell je ovdje cijelu karijeru, a Billy iza sebe ima par odličnih sezona. To mu je nagrada za sve što radi za momčad, i sretan sam radi toga. Priesti mu pomaže jako puno na psihičkom planu, ne dozvoljava da osjeti pritisak, već traži da bude striktno posvećen košarci. Nadam se da će ova ekipa ostati još dugo na okupu

Izjavio je George, a nadovezao se i Russell.

Iskreno, od Vas čujem tu vijest, i to je sjajna odluka. Billy je nevjerojatna osoba, koja je toliko toga dobroga napravila i za organizaciju i za mene osobno, ovo mu je samo nagrada i dodatni poticaj.

 

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar