Oklahoma ima velike šanse da zadrži Georgea

Oklahoma ima velike šanse da zadrži Georgea

Ponovno kao najveće ime na ovogodišnjem tržištu slobodnih igrača je LeBron James. Trostruki osvajač NBA naslova, četvrostruki MVP bit će u fokusu svih medija. No, odmah iza njega će vjerojatno biti Paul George. Kao i prošle godine i ove godine se spominje destinacija Los Angeles i odlazak u Lakerse. A prema nekima oni će pokušati potpisati i Jamesa i Georgea. Ako ne Jamesa, onda bar Georgea koji smatara kako je LA njegov dom.

Ali prema komentaru novinara Marca Steina iz New York Timesa, Lakersi se možda i ne mogu nadati njegovom dolasku. Prema njegovim natpisima postoji velika mogućnost kako bi on mogao ostati u Oklahoma City Thunderima.

Sve se više vjeruje u ligi kako Oklahoma ima puno veće šanse za Georgea bez obzira na to što su ispali u prvoj rundi doigravanja. Dok se George priprema za istraživanje Lakersa, koji su njegov dugogodišnji interes, svojom fotografijom na Instagram profilu pokazao je kako mu se uopće ne žuri iz Oklahome“, napisao je Marc Stein.

Ali neće ovo biti tako jednostavno. Lakersi nisu jedina momčad koja će se uključiti u borbu za ovog igrača. Možda možemo očekivati i ponudu Philadelphia 76ersa ili Cleveland Cavaliersa ako ih napusti LeBron James.

Nitko nije siguran što će se dogoditi. Ali jedno je sigurno. Imat ćemo zanimljivo ljeto što se tiče potpisivanja igrača i možda puno promjena koje će utjecati na konferencije.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar