Objavljen raspored za Christmas Day, Bitka za Los Angeles u prime timeu

Objavljen raspored za Christmas Day, Bitka za Los Angeles u prime timeu

Kako je početak nove sezone sve bliži, tako sve više informacija za istu dolazi na dnevnoj bazi, a večeras smo saznali i raspored utakmica za Božić, koje tradicionalno privlače najveću pažnju u regularnom dijelu.

Očekivano, takozvani prime time je dobila „Bitka za Los Angeles“, odnosno dvoboj Lakers i Clippers. Uz njega najviše pažnje privlači meč dvije najjače ekipe na Istoku, Philadelphije i Bucksa.

Uz njih, čast nastupanja na Christmas Day su još dobili:
– Toronto-Boston
– Golden State-Houston
– Denver-New Orleans

Donekle se iznenađujućim može smatrati izostavljanje „Bitke za Veliku Jabuku“, odnosno dvoboja Knicksa i Netsa, posebno ako se uzme u obzir da je riječ o najvrjednijoj franšizi lige te najvećem marketu iste. No, izgleda da se vodstvo Lige ove godine vodilo kvalitetom dvoboja umjesto privilegiranjem lošiji momčadi.

Ljubitelje s naših prostora posebno može veseliti premijerno pojavljivanje Nikole Jokića, čiji Denver će ugostiti New Orleans Pelicans i njihovu novu zvijezdu u nastanku, Zion Williamsona.

Također, poznati su i datumi povratka igrača bivšim klubovima:
Kyrie Irving ide u Boston 27.11.
Kawhi Leonard u Toronto 11.12.
Anthony Davis u New Orleansu također 27.11.
Russell Westbrook u Oklahomu 09.01.
Paul George u Oklahomu 03.03.

Sami start nove sezone se očekuje 22.10., ako je vjerovati Ringerovom Kevinu O’Connoru, a razlog za kasniji početak se krije u Svjetskom Prvenstvu, koje traje do 15.09.

Za kraj, ostavljamo Vam i vjerojatno najbolju najavu za Christmas Day ikada, uživajte.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar