Nowitzki: Spreman sam biti šesti igrač

Nowitzki: Spreman sam biti šesti igrač

Dirk Nowitzki je apsolutna legenda Dallas Mavericksa gdje je proveo čitavu svoju NBA karijeru još od dolaska 1998. godine. Nadolazeća sezona bit će 21. sezona za Nijemca kojeg očekuje nešto novo u narednoj sezoni s obzirom na to da je u Teksas došao DeAndre Jordan.

Posljednjih nekoliko sezona često igram na poziciji centra, a na toj poziciji stigao je DeAndre. Rekao sam mu da ćemo se boriti za startno mjesto te sam mu slao poruke povodom toga dok se on sve razumio kao šalu“, izjavio je Dirk zatim nastavio:

Nema sumnje da je Jordan centar startnog kalibra te uvjeren sam da će biti u početnoj postavi iako još nismo razgovarali na tu temu. Tu je i Harrison Barnes koji će najvjerojatnije igrati na poziciji četiri. Ali ne zamaram se time jer su to slatke muke. Sve što želim jeste biti u ekipi koja pobjeđuje te koja se može boriti za doigravanje.”

Nije tajna da bi Nowitzki mogao okačiti patike o klin nakon ove sezone, dok je DeAndre na jednogodišnjem ugovor. Ipak, izjava Dirka aludira na činjenicu da bi Nijemac bio spreman ulaziti s klupe u svojoj 21. sezoni.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar