Nowitzki: Dončić je bolji nego što sam ja bio! Ima pregled igre kao Chris Paul

Nowitzki: Dončić je bolji nego što sam ja bio! Ima pregled igre kao Chris Paul

Unatoč tome što ima 19 godina Luka Dončić ima za sada jako uspješnu karijeru. Osvojio je MVP nagradu Eurolige i bio je jedan od najvažnijih igrača Real Madrida, a očekivanja su velika i ove godine.

Dirk Nowitzki je samo dodao još pohvala za mladog igrača:

On je ovdje već tjedan dana. Igramo svaki dan i on jako dobro radi. Sviđa mi se ono što vidim. Nevjerojatno je dobar s loptom za visokog igrača. Vrhunski je pick and roll igrač. Ima sjajan pregled, ne mogu vjerovati što sam vidio sve od 19/20-godišnjaka. Odličan je šuter i mislim kako će biti jako dobar za nas jako dugo u budućnosti“, izjavio je Dirk o Dončiću.

Je li bolji od Dirka u tim godinama?

Da, naravno. Mogao sam šutirati, ali nisam imao viziju i sve to za igru. Samo način na koji čita pick and roll i sve te stvari kao Chris Paul i ostali igrači. Bit će posebno sjajno vidjeti njega i DeAndrea Jordana i Dwighta Powella. Bit će to zabavno“, zavšio je Nowitzki.

Dončić će dobiti priliku zasigurno, a vidjet ćemo hoće li to iskoristiti za osvajanje nagrade za najboljeg rookie igrača godine. Uz njega će biti još Dennis Smith Jr., Harrison Barnes i DeAndre Jordan… mogli bi biti zabavni Mavsi ove godine na jakom Zapadu!

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar