Novi blok mini potpisa

Novi blok mini potpisa

Nastavlja se free agency u laganijem ritmu. Naravno, novi potpisi.

Sixersi potpisuju brazilskog playmakera Raula Neta, Wolvesi kroz sign and trade Blazersima uzimaju Jakea Laymana, a TJ McConnell odlazi u Pacerse.

Neto potpisuje na jednogodišnji minimalac, Layman na tri godine u iznosu od 11,5 milijuna dolara, a McConnell dvogodišnji ugovor od 7 milijuna dolara.

Neto je prošle sezone bio član Jazza. U Utahu je prosječno zabijao 5 poena uz 2,5 asistencija. Radi ozljede je odigrao samo 37 utakmica. Riječ je o solidnom zamjenskom razigravaču, koji će s klupe biti zamjena Benu Simmonsu.

Layman je bio član Blazersa prošle sezone koji su mu ponudili da ponovno potpiše, no on ipak odlazi u Minnesotu. Prošle je sezone imao 7 poena uz 50% šuta iz igre i bio je jedan od iznenađenja lige. Layman igra na poziciji krila.

McConnell je bio srce i duša File. U Sixersima je proveo čitavu NBA karijeru. Zahvalan igrač koji je prošle sezone šutirao 52 posto iz igre, uz 6 poena i 3 asistencije.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar