Nove pobjede Netsa i Lakersa, Jaylen Brown upisao rekord karijere

Nove pobjede Netsa i Lakersa, Jaylen Brown upisao rekord karijere

Napadački spektakl imali smo između Netsa i Hawksa, Jaylen Brown ubacio rekord karijere u pobjedi Bostona…

Brooklyn Nets vs Atlanta Hawks 145:141

Kyrie Irving imao je problema prve tri četvrtine, ali je onda kada je bilo najvažnije predvodio Netse do pobjede. Imao je 17 od 25 poena u četvrtoj četvrtini. Kevin Durant imao je 33 poena, 11 skokova i osam asistencija. Za Atlanta Hawkse ovo je prvi poraz u sezoni. U prve tri četvrtine Irving je imao 3-16 šut iz igre. “Mislim kako trebam pivo”, izjavio je Steve Nash, trener Netsa poslije utakmice. Kod Hawksa Trae Young je imao 30 poena, 11 asistencija i šest skokova. John Collins je također bio fantastičan s 30 poena i deset skokova.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Lakers 107:121

Lakersi su upisali novu pobjedu, ovaj put protiv Spursa. No, najveća vijest u američkim medijima je to da je asistentica Becky Hammon vodila momčad kada je trener Gregg Popovich izbačen u drugoj četvrtini. “Nisam imala vremena pregledati ovo sve. Nisam imala vremena gledati u mobitel”, izjavio je Becky poslije utakmice. Becky je jednostavno radila svoj posao. LeBron James proslavio je 36. rođendan s 26 poena, osam asistencija i pet skokova.

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies 126:107

Jaylen Brown imao je rekord karijere 42 poena, a onda je odmorio četvrtu četvrtinu u pobjedi nad Memphisom. “On je napredovao. Radio je jako puno kako bi napredovao. Želim imati loptu u rukama i to je dobro”, rekao je Brad Stevens o Brownu. Jayson Tatum ubacio je 16 poena, a Marcus Smart je ubacio 14. Nakon toga u četvrtoj četvrtini Celticsi su odmarali ove glavne igrače. Za Memphis smo očekivali tešku sezonu, ali sada im je još teže jer će biti nekoliko tjedana bez Ja Moranta.

Miami Heat vs Milwaukee Bucks 119:108

Dallas Mavericks vs Charlotte Hornets 99:118

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers 128:105

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar