Noć mini potpisa, dvije franšize dovele, dvije zadržale rotacijske igrače

Noć mini potpisa, dvije franšize dovele, dvije zadržale rotacijske igrače

Dogodilo se nekoliko mini potpisa večeras. Minnesota je potpisala Noaha Vonleha, Chiacgo Bullsi Ryana Arcidiacona, Portland je doveo Antohnyja Tollivera te Dallas ponovno potpisao Doriana Finneyja-Smitha.

Vonleh je prošlu sezonu odigrao u Knicksima i sad je potpisao jednogodišnji ugovor s Wolvesima, no detalji još nisu poznati. Prošle sezone je bio blizu double doublea , u prosjeku je imao 8 poena i 8 skokova za 25 minuta na parketu. Možemo reći da je to bila solidna sezona za krilnog centra kojem je tek 23 godine.

Bullsi ponovno vraćaju Arcidiacona. Potpisuju ga za 9 milijuna na tri godine. On je prošle sezone u Bullsima pružao solidne partije. Uz 45% šuta iz igre i 37% na liniji za tri poena, nadodao je 7 poena i 3 asistencije. Treba napomenuti kako je ovaj 25-godišnji bek 2016. godine osvojio NCAA ligu s Villanovom.

Iskusni Tolliver potpisuje za Blazerse. Riječ je o jednogodišnjem ugovoru od 2,6 milijuna dolara. Iskusna četvorka iza sebe ima lošu sezonu u Wolvesima. Slabo je šutirao, samo 38% iz igre. Igrao je za niz franšiza u ligi, a ovo mu je svojevrsni povratak u Portland gdje je kratko igrao 2009. godine.

Krilo Finney-Smith također ponovno potpisuje za klub u kojem je bio prošle sezone. Odnosno, u Dallasu je čitavu karijeru, od 2016. godine. Prošle sezone je igrao dosta minuta, 24 u prosjeku, a na to je nadodao 5 skokova i 7,5 poena.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar