New York Knicksi planiraju otpustiti Noaha

New York Knicksi planiraju otpustiti Noaha

Twitter je brzo bio popunjen šalama na račun Minnesota Timberwolvesa kada je glavni trener Tom Thibodeau potpisao Luola Denga. On će se sada pridružiti bivšim suigračima iz Chicago Bullsa Jimmy Butleru, Taj Gibsonu i Derricku Roseu. Deng je dobio jednogodišnji ugovor vrijedan 2,4 milijuna dolara.

Nakon tog potpisa počele su šale na račun Thibsa i Wolvesa kako ponovno okuplja svoju momčad iz Chicaga. Očekuje se kako će Knicksi otkupiti ugovor Joakima Noaha, slično što su uradili Lakersi s Dengom. Knicksi žele prostor na salary capu 2019.

Vjerojatno su svi očekivali potez Wolvesa i potpisivanje Noaha, ali kako prenose izvori iz NBA do toga neće doći. Navijači neće moći praviti šale na račun Timberbullsa, a ne bi bio ni logičan potez potpisati Joakima koji nije ni blizu najboljih dana.

Teško je očekivati kako će netko dati ugovor ovom igraču koji je počeo padati kada su ga potpisali Phil Jackson i Knicksi. Ako ne uspije pronaći ugovor u NBA ligi, možda će sreću pokušati pronaći u Europi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar