NBA se vjerojatno vraća 31.7.

NBA se vjerojatno vraća 31.7.

NBA ima datum za povratak. Liga je objavila kako im je cilj vratiti se 31.7. i kako bi tada trebali nastaviti s igranjem utakmica. Također su objavili kako su u pregovorima s Disneyjem za korištenje njihovih terena za nastavak sezone.

Očekivanja su bila kako će se NBA vratiti sredinom sedmog mjeseca, ali očito ćemo sada morati pričekati kraj sedmog mjeseca. NBA želi koristiti samo jedno mjesto kako bi igrali nastavak sezone, pokušat će postaviti igrače u jedan balon, kako bi zaštitili igrače, ali i spriječili širenje virusa.

Vidjet ćemo naravno kako će i igrači prihvatiti nastavak sezone, a polako sve više momčadi otvara svoje prostorije za nastavak treninga pod strogim uvjetima. NBA liga je prva profesionalna liga koja je prekinula natjecanje zbog koronavirusa. To je bilo 11.3.

Još samo šest momčadi nisu otvorile svoje trening centre. Lijepo je vidjeti određen datum za povratak košarke, ali bit će puno pitanja oko toga, pogotovo za iduću sezonu i kako će sve to utjecati na igrače jer će imati puno manje vremena za oporavak i za pripreme nove sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar