NBA objavio najbolje petorke, Giannis i LeBron predvode prvu All-NBA momčad

NBA objavio najbolje petorke, Giannis i LeBron predvode prvu All-NBA momčad

NBA je objavio All-NBA momčadi za novu ovogodišnju sezonu. Momčadi predvode Giannis Antetokounmpo i LeBron James koji su jednoglasno izabrani za prvu momčad. U prvoj momčadi s Giannisom i Jamesom su još Anthony Davis, Luka Dončić i James Harden.

U drugoj momčadi su Nikola Jokić, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Chris Paul i Pascal Siakam. U trećoj momčadi su Ben Simmons, Jayson Tatum, Rudy Gobert, Russell Westbrook i Jimmy Butler.

Giannis je koji je osvojio nagradu za defanzivnu igrača godine i LeBron osvojili su 500 poena svaki. Dončić je postao šesti igrač koji je s 21 godinom ili mlađi uspio biti dio prve najbolje petorke. To su prije njega još uspjeli Kevin Durant, James, Tim Duncan, Rick Barry i Max Zaslofsky.

Glasovi se odnose na predstave igrača do 11.3. kada je liga suspendirana. Utakmice koje su odigrane u nastavku sezone nisu bile uključene za ovogodišnju sezonu. Također nisu te utakmice uključene ni za individualne nagrade.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar