NBA liga neće kazniti Bena Simmonsa i Magica Johnsona

NBA liga neće kazniti Bena Simmonsa i Magica Johnsona

Ben Simmons nedavno je izjavio kako bi na ljeto volio trenirati s Magicom Johnsonom. Obojica su igrali na poziciji razigravača kao visoki igrači te im je stil igre jako sličan. Johnson bi bez sumnje uvelike pomogao Simmonsu da unaprijedi svoju igru.

Budući da je Simmons trenutno pod ugovorom s Philadelphia 76ersima, liga je otvorila istragu protiv dvojca zbog sumnje na neovlaštene radnje. Rezultati istrage stigli su ranije ovog tjedna te ih se obojicu oslobađa krivnje.

GM 76ersa Elton Brand izjavio je za ESPN kako ima sjajan odnos s Benom i njegovim agentom te da očekuje da će Australac ostati u redovima Phile još dugo vremena. Također navodi da ga je kontaktirao GM Lakersa Rob Pelinka te pitao za dopuštenje za sastanak Simmonsa i Magica, što je Brand odbio.

O cijelom slučaju oglasili su se i Lakersi.

Zanimljivo je da je Simmonsov zastupnik tvrtka Klutch Sports, čiji je vlasnik Rich Paul, prijatelj i agent LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa. Slučajno ili ne, ovakav splet okolnosti doveo je do brojnih medijskih naklapanja o mogućem ujedinjenju trojice spomenutih, ali izgleda da liga u startu želi spriječiti takve insinuacije .

    Ostavite komentar