NBA liga kontaktirala čelnike Toronta po pitanju Drakea

NBA liga kontaktirala čelnike Toronta po pitanju Drakea

Popularni Drake se mogao zateći svugdje tijekom finalne serije Istočne konferencije u kojoj su Toronto Raptorsi savladali Milwaukee Buckse rezultatom 4-2. Naročito je to dolazilo do izražaja u posljednjoj utakmici kada su Raptorsi omogućili veliko finale jer smo Drakea mogli vidjeti od svlačionice, tribina, samog terena… ukratko svugdje po dvorani. Imao je ulogu psihološkog destruktivca kada su igrači Bucksa u pitanju pa je tako dobacivao klasičan trash talk Giannisu Antetokounmpu u više navrata. Pokazao se i kao odličan fizio budući da je u jednom trenutku pružio laganu masažu treneru Nicku Nurseu na klupi, a u finalu ga očekujemo možda i na nekoj od bekovskih pozicija.

2K kompanije se već pobrinula u svom NBA serijalu da Drakea vidimo u igračkoj ulozi, ali šalu na stranu mnogi će reći kako je famozni pjevač već odavno prešao granice dobro ukusa te da liga takvo nešto ne bi trebala dozvoliti. Michele Steele je za ESPN izvijestila kako su dužnosnici lige razgovarali s čelnicima Raptorsa glede Drakeovog prisustva uz samu liniju terena. Na tu temu se može štošta prigovoriti jer je Drake doslovce na terenu između dvije momčadi budući da ima slobodu kretanja kad i kako to njemu paše. Je li nešto konkretnije po tom pitanju dogovreno za utakmice protiv Golden State Warriorsa još nije potvrđeno. Ništa bitno se nije promijenilo kroz finale istoka, a prava pitanja su koliko će upozorenja dobiti Drake i hoće li se ista praksa nastaviti u velikom finalu?

View this post on Instagram

What a series…

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Drake nije samo obožavatelj ili ludi fan koji obožava svoju momčad. Bez uvrede, ne sporimo njegovu emociju prema franšizi iz Toronta, no prema pravilniku NBA lige uprave klubova imaju odgovornost kontrolirati sva prekoračenja kako njihovih, tako i ostatka navijača koji su u dvorani kada su oni domaćini. Međutim, ako se Drake već nije kaznio ili odstranio iz prvog reda tribina zbog navedenog onda treba naglasiti kako je on službeno član tima kako Global Brand Ambassador, što je dovoljan razlog da liga uruči novčanu kaznu Raptorsima za svaki njegov prestup.

Na početku simpatičan sa zanimljivim show programom kroz sezonu postao je u jako iritantna osoba za većinu NBA navijača. Ako Raptorsi žele dopustiti komunikaciju i prisustvo Drake na njihovoj klupi, to je njihov izbor i njihovo pravo. Ako liga ne reagira na njegove svađe sa sucima i neprestane razgovore koje vodi s članovima protivničke momčadi, onda je to prerogativ za Toronto. Bilo kako bilo, Warriorsi zaslužuju imati normalne granice u koje se popularni reper neće uplitati barem u prva dva susreta koja će ugostiti Ontario.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar