NAPOKON

NAPOKON

Napokon.

Ovo bi možda bio i najbolji opis nakon 04.06, odnosno zadnje utakmice Finala. Napokon, nakon 124 dana pauze, apstinencije od najveće ovisnosti, koja nam navlači smijeh, tugu, nevjericu, ta ista ovisnost se vraća nazad.

Taman kad smo uspijeli naviknuti se na normalno spavanje vraćaju se brojne neprospavane noći. Taman kad nas više baka na obiteljskim okupljanjima zbog podočnjaka koji vise do poda ne pita isto pitanje: “Sine, da li se ti drogiraš?”, ti isti podočnjaci se vraćaju nazad, kao i reputacija drogeraša. Taman kad je ona mala iz kladionice zaboravila kako izgledaš, ti se vraćaš sigurniji nego ikad i stavljaš kuću i okućnicu na večerašnji over Paula Georgea, pa ujutro prebireš po sobi sve moguće ladice, tražeći 3 kune za kiflu.

Napokon se vraća NBA, napokon kreće sve ono što nam je falilo cijelo ljeto. Iako pitanje pobjednika nije upitno, sve ostalo nam nudi toliko razloga za brojne neprospavane noći: kako će se LeBron James snaći u Lakersima, okružen fantastičnom četvorkom RondoLanceBeasleyMcGee? Da li će Toronto uspjeti uvjeriti Kawhija Leonarda da su oni idealni za njegovu karijeru? Koliko jako će Jimmy Butler jebati kevu svima u Minnesoti? Da li je Giannis Antetokounmpo novi “King of the East”? Da li je Trae Young novi Steph, a Luka Dončić novi Dirk? Da li je Boston nova dinastija na Istoku?

Pitanja na koja čekamo odgovor je na stotine, a na prvo ćemo večeras saznati odgovor i svoju sudbinu sutra ujutro (PG, nemoj da te proklinjem!).

Vežite se, krećemo. Sretan početak sezone svima koji slave!

    Ostavite komentar