NAPOKON! Jimmy Butler u 76ersima, Covington i Šarić sele na Zapad!

NAPOKON! Jimmy Butler u 76ersima, Covington i Šarić sele na Zapad!

NAPOKON!!!!!

Ovako se najkraće može opisati reakcija na bombu koju je večeras objavio Shams CharaniaJimmy Butler napušta Minnesotu te se seli u Philadephiju, a u suprotnome smjeru idu Robert Covington, Jerryd Bayless te Dario Šarić. Uz Butlera Minnesotu napušta Justin Patton, a zauzvrat će dobiti izbor druge runde 2022. godine.

Nakon zatišja poslije svih neuspjelih pokušaja sklapanja razmjene koju je forsirao Butler ovo se može smatrati kao vijest iz vedra neba. Philadelphije je na početku sage bila zainteresirana, ali zbog količine koju su Wolvesi tražili pregovori su odmah propali.

Ipak, povratak iz mrtvih koji je režirao Derrick Rose je umnogome pokazao kako Butler ipak ima zamjenu u vlastitim redovima, a na sve se dodalo i njegovo biranje utakmica koje će igrati.

Kako prenose američki novinari 76ersi nisu bez razloga ušli u ponovne pregovore. Naime, oni su s Butlerom već došli do dogovora kako će Jimmy potpisati max ugovor sljedeće ljeto kada postane slobodni agent, te će se obvezati na vjernost klubu.

U svakom slučaju, i ova saga je napokon došla do svog kraja. Hvala Bogu.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar