Morris: Jedino Kawhi Leonard čuva LeBrona bolje od mene

Morris: Jedino Kawhi Leonard čuva LeBrona bolje od mene

Marcusu Morrisu, igraču Boston Celticsa ne nedostaje samopouzdanja za susrete protiv Cleveland Cavaliersa u finalu Istočne konferencije. „Dolazimo. Bili bi smiješno otpisati nas“, izjavio je Morris za NBC Sports Boston nakon što su izbacili Philadelphia 76erse u prošloj rundi.

Cleveland je nova prepreka za njega koje predvodi jedan od najvećih LeBron James. Igra i dalje u nevjerojatnoj formi i može protiv bilo koga upisati 40+ poena, a ako ne postiže poene onda će razigravati Kevina Lovea, Kyle Korvera i ostatak momčad. Boston će sigurno koristiti više igrača na LeBronu, a jedan od njih će biti i Morris.

Malo sam stariji, iskusniji. Mislim kako sam najbolji u obrani protiv LeBrona, osim Kawhija Leonarda“, izjavio je samopoudzani Morris. „Ali naravno, jedan igrač ne može čuvati LeBrona, to je očito.“

Neće biti samo jedan igrač. Bit će zanimljivo vidjeti što će sada pokazati Brad Stevens sada kada njegovi igrači igraju protiv najboljeg igrača lige. Boston ima igrače i može puno toga napraviti u obrani protiv LeBrona. Jaylen Brown, Al Horford, Marcus Smart, Jayson Tatum i Morris svi će vjerojatno dobiti priliku dokazati se protiv LeBrona.

Stevens nije otkrio tko će biti početna petorka Bostona. Trebala bi biti ovo još jedna vrhunska serija, a bit će to nevjerojatna priča Bostona ako uspiju izbaciti LeBrona i Cavse i ući u veliko finale. Večeras u 21:30 Celticsi i Cavaliersi će otvoriti seriju u Bostonu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar