Mirotić na meti Pistonsa, Jazza i Trail Blazersa

Mirotić na meti Pistonsa, Jazza i Trail Blazersa

Chicago Bullsi žele  raamijeniti Nikolu Mirotića, a i Mirotić nakon tuče s Bobbyjem Portisom na početku sezone također želi otići negdje drugdje.

Za usluge Mirotića, najviše interesa je pokazala momčad Utah Jazza. Marc Stein je jučer napisao da su se i Detroit Pistonsi pridružili Jazzu, dok K.C. Johnson dodaje da su za usluge Mirotića zainteresirani i Portland Trail Blazersi.

K.C.Johnson navodi da su Pistonsi i Jazzeri htjeli dobru zaštitu picka prve runde (najmanje top 14 mjesta) kojeg bi poslali Bullsima, kao i da bi ta zaštita s godinama opadala.

Bullsima se ne žuri, te čekaju najpovoljniju ponudu. Navodno traže izbore na draftu i/ili mlade igrače da nastave rebuilding kojim su krenuli prije početka ove sezone.

Mirotić ove sezone nakon povratka na parkete bilježi najbolje brojke u karijeri. Postiže 17 poena uz 47% šuta za tri poena. Mnogim momčadima bi dobro došao kao stretch četvorka.

Ove i sljedeće sezone će zaraditi po 12,5 milijuna dolara, s tim da na kraju sezone ugovor sadrži team opciju što znači da momčad koja bi ga angažirala može odlučiti da li ga žele zadržati u svojim redovima naredne sezone.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar