Millsap: Jel’ mi Denver najbolja šansa za naslov? Pa mogu u Warriorse!

Millsap: Jel’ mi Denver najbolja šansa za naslov? Pa mogu u Warriorse!

Denver Nuggetsi prosuli su 17 razlike te izgubili u sedmoj utakmici polufinala Zapada, no Nikola Jokić na taj poraz nije gledao pretjerano negativno:

Trebao bih biti tužan. No na kraju svega, imali smo dobru sezonu. Pobjeđivati je zabavno. Serija sa Spursima bila je jako teška, ali jednako toliko i zabavna, kao i ova protiv Portlanda. Igrali smo dobro, no nismo pobijedili

Možda i najveća odluka na upravi Nuggetsa ovo ljeto je ona vezana za Paula Millsapa. Veteran je sa svoje 34 godine usamljen na mlađahnoj momčadi Nuggetsa, a opciju za 30 milijuna dolara može mu produžiti klub. Na pitanje o tome jesu li mu Nuggetsi najbolja šansa za naslov, bivša zvijezda Hawksa brzo se našalila:

Pa mogao bih otići u Warriorse! Ali ova momčad je baš posebna jer su svi sumnjali u nas kroz cijelu godinu. Ne možemo ovo, ne možemo ono. Bla, bla… Dokazali smo svima da su u krivu!

A iako bi Denver mogao biti primamljiva destinacija za nekog slobodnog igrača, Jokić ne misli kako je to nužno za pojačati ovu momčad. Nisu savršeni – ali očito nisu ni daleko, smatra Nikola.

Nijedna momčad nije savršena, no mislim da imamo odličnu skupinu dečkiju ovdje. Ne znam što nam još treba jer smo pobjeđivali. Pobjeđivali smo sve. Tako da ne znam što nam još treba, sviđa mi se ova ekipa.

Jedini navijač Denvera u Hrvatskoj

    Ostavite komentar